Υπηρεσίες SEO

Το αποτελεσματικό ψηφιακό marketing, εκτός από αποτελεσματικές διαφημίσεις στα social media και Google ads διαφημιστικές καμπάνες, εκτός από το ποιοτικό – σωστό περιεχόμενο και τη mobile παρουσία σας, θα πρέπει να περιλαμβάνει και κάτι ακόμη: να σας εμφανίζει στη σωστή θέση στις αναζητήσεις στην Google, δηλαδή να είστε “εκεί” στους πελάτες σας. Κι αυτό το καταφέρνετε με το SEO.

Οι τρόποι βελτιστοποίησης ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) αποτελούν μέρος μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για το search engines marketing. Το SEO περιλαμβάνει την ανάπτυξη, την προσαρμογή ή τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας σας προκειμένου να προωθηθεί στις κορυφαίες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yandex, Bing, Yahoo) με ένα συνδυασμό τεχνικών διαδικασιών και εργαλείων.

Στην SocialFix παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες seo και μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα κατατάσσεστε στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων της Google για τις επιθυμητές λέξεις-κλειδιά σας.

SEO
Marketing Expert

Marketing Consultant Expert

Έχουμε τον τρόπο να αναπτύξουμε την επιχείρησή σας στα Social Media.

Επικοινωνία
(555) 802-1234

Υπηρεσίες SEO: Πού εστιάζουμε

  • Keywords Research: Το σημαντικότερο βήμα είναι η σωστή επιλογή λέξεων κλειδιών. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε τα καλύτερα εργαλεία: Moz Keyword Explorer, Google Keyword Planner, Competitors Data και Google Trends.

  • Micro-moments Buyer Circle: Σε κάθε κλάδο διαφέρουν οι στιγμές εκείνες που επηρεάζουν τις καταναλωτικές αποφάσεις. Διευρύνουμε το Keyword Research σε εκείνες τις καθοριστικές στιγμές που μπορείτε να εμπλακείτε στις αναζητήσεις των δυνητικών πελατών σας και επανασχεδιάζουμε την εμπειρία χρήσης με στόχο την μεγιστοποίηση των μετατροπών σε κάθε βήμα.

  • UX optimize: Βελτιστοποιούμε την εμπειρία χρήσης που προσφέρει η ιστοσελίδα σας.

  • Technical SEO: Βελτιστοποιούμε τα τεχνικά θέματα γύρω από το πως διαβάζουν οι μηχανές αναζήτησης το site σας.

  • Setup Tracking Codes: Εγκαθιστούμε ή ελέγχουμε την εγκατάσταση των Google Analytics, Google Search Console.

  • SEO On Page Optimize: Βελτιστοποιούμε ή δημιουργούμε τα απαραίτητα meta data, τους χρόνους φόρτωσης των σελίδων.

  • SEO On Page Check: Τσεκάρουμε την ιστοσελίδα σας ώστε να εφαρμόσουμε συγκεκριμένες αρχές SEO.

  • SEO Monitoring – Reporting Analysis: Παρακολουθούμε την απόδοση των keywords τόσο για συσκευές desktop – laptop αλλά και για mobile συσκευές.

Focus seo

Έχετε απορίες;

210-3007154
Ευχαριστούμε πολύ. Σύντομα θα σας καλέσουμε
Κάτι πήγε λάθος!! παρακαλώ δοκιμάστε ξανά
Το τηλέφωνό σας