Κατασκευή e-shop - Websites

Απογειώστε το κέρδος σας, με ένα εύχρηστο και γρήγορο e-shop. Δημιουργούμε για εσάς το κατάλληλο ηλεκτρονικό κατάστημα, για να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις των προϊόντων και υπηρεσιών σας.

WEB DESIGN

Το site σας είναι ο «καθρέπτης» της επιχείρησής σας!

Απεριόριστα προϊόντα, μοναδικές ευκαιρίες 

ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ 

Αποκτήστε σήμερα ένα γρήγορο και εύχρηστο e-shop, με φιλικό περιβάλλον διαχείρισης και σύγχρονο design. Θα έχετε τη δυνατότητα να προσθέτετε και να αφαιρείτε προϊόντα, εύκολα και γρήγορα. Διαλέξτε εσείς τον τρόπο πληρωμής που ταιριάζει στις ανάγκες σας. 

ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την κίνηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, με λεπτομερή reports. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του e-shop σας είναι η διαρκής έρευνα σχετικά με το ενδιαφέρον και τις απαιτήσεις των πελατών σας.  

Θέλετε ένα επιτυχημένο

ηλεκτρονικό κατάστημα;

WEB DESIGN 1

Εύχρηστες ιστοσελίδες με σύγχρονο design

ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η πρώτη εικόνα που θα σχηματίσει ο χρήστης του διαδικτύου που επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας είναι πολύ σημαντική. Τις περισσότερες φορές, αυτή είναι που καθορίζει την απόφασή του να σας καλέσει και να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Εάν το site σας είναι καλαίσθητο και προσεγμένο, τότε θα αποκτήσετε ένα σημαντικό προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Στόχος είναι πάντα να προσαρμοστεί το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Για τους υποψήφιους πελάτες σας, ο χρόνος είναι χρήμα! Γι’ αυτό τον λόγο, τις περισσότερες φορές δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν πότε θα φορτώσει μια σελίδα. Ψάχνουν λοιπόν για γρήγορα websites, με γρήγορη ανταπόκριση σε κάθε click.

Ταυτόχρονα, η ταχύτητα φόρτωσης μια ιστοσελίδας επηρεάζει την κατάταξή της στις μηχανές αναζήτησης. Όσο πιο γρήγορη είναι, τόσο το καλύτερο. Στη σύγχρονη εποχή, η δύσκολη καθημερινότητα δεν αφήνει περιθώρια για χάσιμο χρόνου. Κι εσείς δεν έχετε περιθώρια να χάνετε πελάτες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Τα κείμενα που θα συμπεριλάβετε στην ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα με απλό τρόπο και σαφήνεια. Δεν είναι δουλειά του επισκέπτη να προσπαθήσει να καταλάβει ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να περάσετε. Και φυσικά, πρέπει αμέσως να αντιληφθεί τι του προσφέρετε.

Το περιεχόμενο του website σας πρέπει να στοχεύει στο να δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται και ταυτόχρονα να λύσει όλες τις απορίες του υποψήφιου πελάτη σας. Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του λεκτικού σας είναι και τα σωστά keywords.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Το site σας θα πρέπει να ανταποκρίνεται διαρκώς στις ανάγκες που διαμορφώνονται, ανάλογα με τη χρονική περίοδο στην οποία δραστηριοποιείστε. Είναι δεδομένο πως μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε πριν από πέντε χρόνια, δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στη σημερινή εποχή.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και όλες οι επιτυχημένες επιχειρήσεις έχουν αντιληφθεί πως το site τους είναι ο «καθρέπτης» της δουλειάς τους. Οπότε, δώστε έμφαση στην ιστοσελίδα σας και φροντίστε ώστε να ανανεώνεται, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των υποψήφιων πελατών σας.   

ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας δεν πρέπει να χάνει χρόνο, ψάχνοντας να βρει αυτό που ψάχνει. Για τον λόγο αυτό, τα call to action buttons διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του site σας.

Τις περισσότερες φορές, η πρώτη σελίδα ενός site είναι η περίληψη του περιεχομένου που μπορεί κανείς να βρει σε αυτό. Είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να συμπεριλάβει όλες τις πληροφορίες. Οπότε, τα call to action buttons είναι η καλύτερη λύση για την εύκολη πρόσβαση στο πλούσιο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;