Διαχείριση Social Media

Τα στάδια που ακολουθούμε για να σας παρέχουμε μια αποτελεσματική διαχείριση social media είναι τα παρακάτω.

  • Το brief, Το σημαντικότερο στάδιο! Σας ακούμε πολύ προσεχτικά και μας παρουσιάζετε τους στόχους σας.

  • Σας παρουσιάζουμε ποια social media ταιριάζουν καλύτερα στην επιχείρησή σας; LinkedIn, Facebook, Pinterest, Instagram, YouTube, TikTok είναι μόνο κάποιες από τις διαθέσιμες επιλογές!

  • Αφού λάβουμε απο εσάς όλο το feedback δημιουργούμε social media marketing plan στο οποίο σας αναλύουμε όλες τις ενέργειες ενέργεια που θα ακολουθήσουμε στα social media, αλλά κυρίως αιτιολογούμε το γιατί.

  • Το social media plan υλοποιείται, τα ποστ ανεβαίνουν οι διαφημίσεις τρέχουν, το e-shop δέχεται επισκέπτες (άρα και πωλήσεις) και εμείς μαζεύουμε data.

διαχείριση social media
Marketing Expert

Marketing Consultant Expert

Έχουμε τον τρόπο να αναπτύξουμε την επιχείρησή σας στα Social Media.

Επικοινωνία
(555) 802-1234

Σχεδιάζουμε αποτελεσματικά post

Δίνουμε έμφαση στον σχεδιασμό και εστιάζουμε

Δημιουργία βίντεο

Σχεδιάζουμε πρωτότυπα κλιπ που να στοχεύουν στην ανάπτυξη των brands σας.


Δημιουργία εικόνων

Σχεδιάζουμε μοναδικές εικόνες και προβάλουμε τα προϊόντα σας για να αυξηθούν οι πωλήσεις σας.

Έρευνα ανταγωνισμού

Σας αναλύουμε τους ανταγωνιστές σας και σας παρουσιάζουμε το κινούνε στα social media.

Αυξήστε το traffic

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη των Social media και με τα αποτελεσματικά post μεταφέρετε το κοινό σας στο e-shop σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας.

Traffic

Μετρήστε τα αποτελέσματα

Εάν δε μετράτε και αξιολογήστε την πληροφορία τότε δεν έχει αξία. Έχουμε όλα τα εργαλεία αλλά και τους τρόπους να αναλύουμε σωστά την πληροφορία

Sales Chart2
διαχείριση social media

Διαχείριση social media : strategy

Οι νέες τεχνολογίες έχουν καταστήσει το Social Media Marketing και την online επικοινωνία αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής επικοινωνιακής στρατηγικής που ακολουθεί μια εταιρεία στην προβολή της, στην προσέγγιση του target group που την ενδιαφέρει και στην επίτευξη των στόχων της.

Ο λόγος είναι τα ισχυρά πλεονεκτήματα που διαθέτει, όπως η δυνατότητα συγκεκριμένης στόχευσης του κοινού που ενδιαφέρει την κάθε εταιρεία, η δυνατότητα της ευρέως και γρήγορης διάδοσης των μηνυμάτων που θέλει να περάσει, αλλά και η δυνατότητα τροποποίησης μιας καμπάνιας όσο είναι ακόμα σε εξέλιξη. Επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία, τα εργαλεία και την εμπειρία της ομάδας της SocialFix για να σχεδιάσετε μια συνολική online στρατηγική με ξεκάθαρη στόχευση και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Ελάτε να μιλήσουμε.

Το όραμά μας

“Ό,τι μετριέται, βελτιώνεται! Στον χώρο του digital marketing, τίποτα δεν γίνεται τυχαία… Η σωστή στρατηγική και ο διαρκής έλεγχος των δεδομένων, είναι το κλειδί για την επιτυχία. Αποστολή μας είναι να είμαστε δίπλα σας σε κάθε ψηφιακό βήμα. Να μετατρέπουμε τους επισκέπτες σας σε πελάτες. Να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση.”

Έχετε κάποιο νέο project ;

210-2207531
Ευχαριστούμε πολύ. Σύντομα θα σας καλέσουμε
Κάτι πήγε λάθος!! παρακαλώ δοκιμάστε ξανά
Το τηλέφωνό σας