Διαφήμιση στα Social media

H διαφήμιση στα social media (Facebook, Instagram, κτλ.) Επιτρέπουν σε μια επιχείρηση τη συχνή αλλά και επαναλαμβανόμενη προβολή του content της σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του brand awareness της, χωρίς το υπερβολικό κόστος των παραδοσιακών μέσων επικοινωνίας – διαφήμισης.

Πολύ συχνά ενθαρρύνουμε τις επιχειρήσεις να επενδύσουν ένα ποσό για στοχευμένη διαφήμιση στο Facebook, γιατί ακόμα και ένα πολύ μικρό ποσό ανά ημέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Marketing Expert

Marketing Consultant Expert

Έχουμε τον τρόπο να αναπτύξουμε την επιχείρησή σας στα Social Media.

Επικοινωνία
(555) 802-1234

245%

Αυξήστε τις πωλήσεις σας

Το κοινό σας είναι καθημερινά στα social media εσείς είστε εκεί;

#1

Αγαπημένο brand

Κάντε μέσα από τα social media την επιχείρησή σας #1 στην προτίμησή τους.

120+

Επιχειρήσεις

Έχουμε σχεδιάσει το διαφημιστικό πλάνο πάνω από 120 επιχειρήσεις.

Marketing social media

Διαφήμιση στα Social Media

Με τη διαφήμιση στο Facebook μπορούμε να καταφέρουμε: α) αύξηση των likes της σελίδας (και επομένως το content που κάνουμε post να φτάνει ολοένα και σε περισσότερα άτομα) και β) boost συγκεκριμένων δημοσιεύσεων (π.χ. μία προσφορά) ακόμα και σε κοινό που δεν έχει κάνει like στη σελίδα μας στο παρελθόν.

Τα πολύ ισχυρά πλεονεκτήματα των Social Media είναι η δυνατότητα πιο αποτελεσματικής στόχευσης του κοινού που ενδιαφέρει την κάθε επιχείρηση, η δυνατότητα της άμεσης διάδοσης των μηνυμάτων που η επιχείρηση θέλει να περάσει, αλλά και η δυνατότητα τροποποίησης μιας καμπάνιας όσο αυτή είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο Project;

Έχετε κάποιο νέο project ;

210-2207531
Ευχαριστούμε πολύ. Σύντομα θα σας καλέσουμε
Κάτι πήγε λάθος!! παρακαλώ δοκιμάστε ξανά
Το τηλέφωνό σας