Διαφήμιση στην Google

Το Google Ads είναι ξεκάθαρα το Νο1 εργαλείο για διαφήμιση στην Google. Με ένα τεράστιο μεγάλο εύρος στόχευσης, η επιχείρηση σας μπορεί να εμφανιστεί εύκολα σε ένα πολύ μεγάλο μέρος χρηστών αλλά και ιστοσελίδων.

Ο βασικότερος και πιο γνωστός τρόπος προβολής στη μηχανή αναζήτησης της Google είναι το δίκτυο «Search Advertising». Εδώ μπορούμε να στοχεύουμε σε χρήστες που αναζητούν προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες σας.

Marketing Expert

Marketing Consultant Expert

Έχουμε τον τρόπο να αναπτύξουμε την επιχείρησή σας στα Social Media.

Επικοινωνία
(555) 802-1234

Google Ads strategy

Το 95% των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου αναζητούν καθημερινά τα πάντα στη μηχανή αναζήτησης της Google, οπότε μια θέση της επιχείρησής σας στα τέσσερα πρώτα αποτελέσματα θα σας επιφέρει άμεσα αύξηση στην επισκεψημότητα στη σελίδα σας, αύξηση των εισερχόμενων κλήσεων για υπηρεσίες (ιατροί, δικηγόροι, διαφημιστικές εταιρείες) καθώς και αύξηση πωλήσεων αν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα!

#1 Customer persona

Το πρώτο βήμα είναι να αναλύσουμε τον αγοραστή στόχο της επιχείρησή σας.

#2 Keywords

Το δεύτερο σημαντικό βήμα είναι να βρούμε τις αποτελεσματικές λέξεις κλειδιά.

#3 Τελική εμφάνιση

Το τελικό κείμενο είναι ένα μείγμα των δύο προηγούμενων βημάτων ώστε να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα

Monitoring

Η διαφήμιση σας θα ελέγχετε καθημερινά και γίνονται όλες οι απαραίτητες αλλαγές ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή η διαδικασία είναι πάρα πολύ σημαντική καθώς θα πρέπει να αξιολογείτε το περιβάλλων αλλά και οι τάσεις.

Traffic

Απόδοση επένδυσης (ROI)

Για να υπολογίσετε το ROI, αφαιρέστε το συνολικό κόστος σας από τα έσοδα που προέκυψαν από τις διαφημίσεις σας και διαιρέστε το αποτέλεσμα με το συνολικό κόστος: Απόδοση επένδυσης (ROI) = (Έσοδα – Κόστος πωληθέντων αγαθών) / Κόστος πωληθέντων αγαθών.

Sales Chart2

Διαφήμιση στην Google

Έχουμε την κατάλληλη μεθοδολογία ώστε να δημιουργούμε διαφημίσεις στην Google και να έχουν αποτελέσματα

Έχετε κάποιο νέο project ;

210-2207531
Ευχαριστούμε πολύ. Σύντομα θα σας καλέσουμε
Κάτι πήγε λάθος!! παρακαλώ δοκιμάστε ξανά
Το τηλέφωνό σας